NIKO NE ZNA ŠTA SUTRA MOŽE DA SE DOGODI NA KiM! VELIKE ŠANSE ZA SUKOB: Amerika JEDNIM POTEZOM može da zapečati karijeru Kurtija

 Situacija na Kosovu i Metohiji se sve više usložnjava, a narednih nekoliko dana će biti ključni i najteži u poslednjih deset godina zbog terora koji nad Srbima sprovodi vlast Aljbina Kurtija.

Reporteri Kurira Darko Mirković i Emir Ličina direktno su sa terena iz Kosovske Mitrovice dali prve informacije o trenutnim dešavanjima na severu KiM.

- Danas u popodnevnim satima pojavila se vest koja je uznemirila javnost, a to je da su specijalne jedinice ROSU krenule ka Kosovskoj Mitrovici. Ta vest je brzo demantovana. Specijalne jedinice kosovske policije su smeštene u tzv. bazi "Belvadere" i obično odatle kreću put severa. Očigledno je da su ta vozila u nekom trenutku i napustila to područje. Što se tiče same bezbednosti Kosovske Mitrovice, videli smo da su na mostu, koji razdvaja severni i južni deo grada, bile prisutne jedinice KFOR-a i italijanski karabinjeri. Malo iznenađenje jesu predstavljali džipovi Euleksa koji su patrolirali ulicama grada - rekao je Mirković.

Usijanje


- Niko ne zna da li su viđene jedinice ROSU na severu Kosovske Mitrovice. Niko od 
Usijanje
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

Gosti u studiju su bili Miloš Garić, urednik portala Kosovo onlajn i Boris Bratina, profesor Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici, koji su prokomentarisali trenutna dešavanja na Kosmetu.

Usijanje
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

Nakon pitanje voditeljke Silvije Slamnig da li postoji šansa da dođe do rata zbog nemira i trenutne situacije na Kosovu, Garić je rekao da ima.

Kada hoćemo da kažemo u nekim procentima oko 30% šansi postoji da dođe do ozbiljnih sukoba jer je to nažalost u ovom trenutku u rukama Aljbina Kurtija - rekao je Garić.

Usijanje
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

Bratina je naveo da će rata biti samo u slučaju ako to mentor Aljbina Kurtija bude želeo.

- Situacija je na Kosovu takva da se ni Srbima, a ni Albancima ne ratuje - rekao je Bratina.

Usijanja
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

Garić se potom dotakao samog Kurtija za koga smatra da ni sami ljudi u Stejt departmantu ne znaju šta da rade sa njim.



















Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

U SRBIJI SVAKI PETI MUŠKARAC IMA MIKRO-PENIS: 60 odsto spada u prosek, ZNA SE KOLIKO JE TO TAČNO, a oni važe za OBDARENE

ŠTA SE DESILO MAJKLU DAGLASU?! Ceo svet U ŠOKU zbog snimka iz Pariza! Niko ne može da ga PREPOZNA!

MAJA ŠČEPALA BILALA ZA VRAT, ON JE UDARIO VRATIMA! Marinkovićeva nastavila po starom, pravi HAOS dečku, razlog je ŠOK