U SRBIJI SVAKI PETI MUŠKARAC IMA MIKRO-PENIS: 60 odsto spada u prosek, ZNA SE KOLIKO JE TO TAČNO, a oni važe za OBDARENE

 U obdarene se svrstavaju oni čiji je polni organ duži od 14 cm, a tom "titulom" može se pohvaliti 20 odsto muških stanovnika naše zemlje, kaže urolog prof. dr Aleksandar Milošević.

U Srbiji 20 odsto muškaraca ima penismanji od proseka, a među njima su i muškarci koji imaju mikropenise! Mikropenis je stvarno medicinsko stanje koje se može dijagnostikovati i odnosi se na stanje kada je penis manji od dve trećine onih standardne veličine.

Prof. dr. Aleksandar Milošević, urolog, za Kurir kaže da se sve manje od oko devet centimetara u erekciji može smatrati - mikroveličinom!

- Prosečna veličina penisa u erekciji je 13-14 centimetara, i u Srbiji u taj prosek ulazi 60 odsto muškaraca. Svaki muški polni organ koji je veći od toga karakteriše muškarca kao obdarenog, i njih je 20 odsto, a isto toliko ima i onih sa penisom manjim od prosečnih i njihov organ je manji od devet centimetara - kaže Milošević i dodaje da se ovaj problem najčešći kod gojaznih muškaraca:

- Kod nekih gojaznih muškaraca taj deo tela pun je masti. To je takozvani ukopani penis, jer je on ukopan u masno tkivo. Taj pubični deo je tako veći, a penis bude kraći, oko šest centimetara. Ipak, kada se bilo koji penis otvori na nekoj intervenciji, oni su u suštini isti - priča Milošević.

Aleksandar Milošević
ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ FOTO: SCREENSHOT PINK TV

20% muškaraca ima penis mikroveličine (manji od 9 cm)

60% muškaraca ima penis prosečne veličine (13-14 cm)

20% muškaraca je obdareno (veći od 14 cm)

Osobe koje imaju mikropenis mogu postići erekciju, masturbirati, imati orgazam i mokriti, ističe dr Milošević i dodaje da je ovim muškarcima ipak ugroženije psihičko od zdravstvenog stanja.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ŠTA SE DESILO MAJKLU DAGLASU?! Ceo svet U ŠOKU zbog snimka iz Pariza! Niko ne može da ga PREPOZNA!

MAJA ŠČEPALA BILALA ZA VRAT, ON JE UDARIO VRATIMA! Marinkovićeva nastavila po starom, pravi HAOS dečku, razlog je ŠOK